KUKA JA MILLÄ ASIALLA?

Heippa!
 

Oon Kirsi, 27.  Monien tylsien kotiäitivuosien aikana on aivot kerenny raksuttaa ja sormet näpyttää kaikenlaisia ajatusten tuotoksia ylös. Toistaseksi ne on jääny omiksi muistiinpanoiksi tai tiivistetyiksi Instagram tarinoiksi. Nyt on selvästi oikea aika tehä blogi. 

Olla ihmisiksi- blogin aiheet ei ole selvästi kategorisoitavissa, mutta oikeastaan kaikenlaiset ihmisyyttä koskevat jutut kiinnostaa mua.

Oon tosiaan perheenäiti. Meillä on kaks tytärtä, Lila 6v ja Erin 3v. Miehen kanssa rakastuttii keväällä 2011. Nykyään meillä on avoin avioliitto. Joten juttua tulee ainakin koskien avointa parisuhdetta ja ylipäätään eettistä monisuhteisuutta.

Kyseenalaistan tässä elämässä lähtökohtasesti melkein kaiken... 👀 

Sen lisäksi, että rikon itsekkin parisuhdenormia, tykkään ravistella muitakin normeja ja sörkkiä tabuja. Oon semmone semi taitelijasielu, joka ei ihan tajua oravanpyörässä juoksevia kanssaeläjiä tällä pallolla.

Ja minnuu huolettaa medikalisaation haitat. 💔 Varmasti tulee pohdintoja tähänki liittyen, mm. synnytysjutuissa.

Tässäpä lyhyesti,  

TERVETULOA!Kommentit

  1. Mitä nää oravanpyörässä juoksevat ihmiset ovat, joita et ymmärrä? Ne töissä käyvät aikuiset ja lapset jotka ovat päiväkodissa/koulussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suorituskeskeiset ihmiset, jotka vaan menee eteenpäin pysähtymättä ikinä miettimään mitä he oikeasti tältä elämältä haluaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MITEN AVOIN SUHDE ON MUUTTANUT ELÄMÄÄNI?

AVOIMESTI AVOIMESTA SUHTEESTA

MINUSTA ON TULLU SYNNYTYSHULLU