Lokakuuta odotellessa

Uutena vuotena sellaista sovittiin,

että pikkuiselle lupa annettiin

Jo tammikuussa hän sai alkunsa,

se tietoon meille tuli helmikuun alussa

Äidille ei maistunut ruoka, ei kahvi,

näin maaliskuu ohi vilahti

Huhtikuussa heikotus helpotti 

ja ultran aika koitti

Nyt uskalletaan teille kertoa,

että vauva meille syntynee LOKAKUUSSA 💗

  

Tää on IHANAA!!! Kevät on menny suloisessa alkuraskauden huumassa. Jo positiivisen raskaustestin jälkeen tuntu, että haluaa alkaa järkkää jo kaikkea käytännössä vauvaa varten. Vaikka tää oli ihan toivottu, niin oltiin kyllä ihmeissään, että onnistui samantien. Olin jo ajatuksissani laskeskellu, että ei me varmaan vuoden 2021 vauvaa keretä saamaan. Mutta tällai kivasti kävi nyt! 💖Jännä kahden kevätvauvan jälkeen kokea syysvauva. Jännittää myös sattuuko pikkunen syntyy mun tai äitini syntymäpäivänä, kumpiki ihan mahdollisia! 

 

Kolmas vauva


Kolmas raskaus on ollu jotenki aika erilainen ku kaks edellistä. Meidän tilanne on nyt sellanen, että ei tarvi miettiä asumiskuvioita uusiksi ja melkeen kaikki on säilytetty Erinin vauva-ajalta, joten vauvaa varten oli paljon valmiina jo ennen kuin hän sai alkunsa. Kylppäriremppakin tehty, siellä on sitte hyvä synnytellä. 😍😄 Muistan miettineeni Erinin synnytyksessä kun vietin suuren osan ajasta suihkussa, että ois ihana kun ois uusi ja kaunis kylpyhuone. 

 

Tässä raskaudessa on ollut uutta lievä pahoinvointi. Ei ole oksettanut, mutta outoa oli muutaman viikon ruokahaluttomuus. Aika inhottavaa, kun ei tee mitään mieli syödä. Kahvi on myös poikkeuksellisesti ällöttäny hulluna! Ruokahalu onneksi palasi kun toinen kolmannes alkoi. Kahvia ei tee edelleenkään mieli.

Mutta ah tätä fiilistä! Oon niin raskaus- ja synnytystyyppi. Nautin. 💗

 


Sellasta, ihanaa loppu kevättä kaikille! 😚

Päivittelen tänne blogiin raskauskuulumisia välillä.

Kommentit

 1. Paljon onnea! Suunitteletko siis kotisynnytystä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en suunnittele. Mutta synnytyksen alussa kotona on kiva helpottaa oloa suihkussa!

   Poista
 2. Ja poistin tästä kommentin, mutta kyseiselle kommentoijalle tiedoksi, että voit laittaa mulle Instagramissa omalla naamalla ja nimelläsi viestiä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit