Lässyä rakkaushöpinää

Oon niin rakastunut. 💗

Nämä on niin ihania hetkiä. Sellaisia, mitä olisin luullut pitkässä parisuhteessa jäävän pois. Se, kun tuntuu, että pakahtuu rakkaudesta...

Meillä on ollut viikonloppu tällaista. Jatkuvia hempeitä katseita ja kosketuksia, sekä ihania ja aitoja lausahduksia, että kiitos kun just sinä oot siinä. Niin kliseisiä sanoja, mutta niin suoraan sydämestä, ettei tarvi aitoutta epäillä. 

Me ollaan keskusteltu eräästä hankalasta aiheesta. Sellaisesta, mikä ois voinu aiheuttaa isonkin riidan. Ja oli siistiä kun huomattiin molemmat, että hei, mehän osataan tää homma ja hyvin. Me keskusteltiin niin rauhassa ja asiallisesti. Ihan vain koska ollaan opeteltu. 

Joskus aiemmin tämä ois menny riidaksi. Nyt tästä tilanteen läpikäymisestä syntyi älyttömän hieno tunne, että vau. Juuso kiitti mua, että oon opettanu sille tämmöistä puhumisen taitoa ja minä kiitin häntä, että hän on sellainen joka haluaa opetella.

MINÄ RAKASTAN SINUA

Mää oon opettanut Juusoa puhuun haastavista tunteista, Juuso taas on totuttanut mut puhuun ääneen rakkaudesta. Mulle rakkaudentunnustus on ollut alkuun haastavaa. Jos Juuso ei ois sattunu oleen sellainen, jolle on ihan normaalia kehua ja sanoa "rakastan sua" ääneen usein, en varmaan olis itsekkään oppinut. 

Siksi meillä on arjessa paljon romanttista puhetta. Minusta se on ihanaa. Ei siitä kyllä mitään haittaa ole. Vaikka joskus on kuullut sellaistakin, että ei niitä kolmea sanaa kokoajan kannata hokea, kun niistä menee teho ja uskottavuus. 

No ei mene. 

Tuo taitaa olla vain "en puhu enkä pussaa"- kulttuurin puolustamista. Tulee mieleen kunnon vanhanaikainen, välttelevä kiintymyssuhde. Harhaluulo siitä, että jos lasta liikaa halii tai kehuu niin hän menee pilalle. 

Minä ainakin sanon sen aina tarkoittaen. Joka päivä minä oon tässä Juusoa rakastanutkin. Välillä se on kevyt heitto ohimennen ja toisinaan sille on erityisen tuntuinen hetki jossa ollaan lähekkäin, katsotaan silmiin ja sanotaan se syvemmin. 

Ei ole uskottavuus mennyt. 

 

Kommentit

Suositut tekstit