SUOSITUT MUSTASUKKAISUUSVIDEOT SOMESSA

Nainen tekee jekun miehelleen. Hän tanssii pyyhe päällä kameralle ja tiputtaa pyyhkeen (jonka alla onkin vaatteet) pois. Mies juoksee peittämään naisen vartalon kauhuissaan kun luulee tämän olevan alaston. 


Sitten on videoita, joissa ihmisellä alkaa piippaileen puhelin siihen malliin kuin tulisi kymmeniä viestejä peräkkäin. Sitä suositumpi videosta tulee, mitä äkäisempi kumppani on kun HÄNEN omistamalle ihmiselle joku lähettelee viestejä. 

 

Tiktokissa on seksikkäitä tanssivideoita tietyllä biisillä. Porukka tekee tästäkin hassun hauskan jekun kumppanilleen, että alkaa mukamas äänien kanssa katsomaan näitä toisten ihmisten seksikkäitä tansseja, ja kun puoliso kuulee kyseisen biisin hän ryntää vihaisena ottamaan puhelimen pois. 


Ja tämäkö on hauskaa? 


Onneksi kommenteissa tunnistetaan jo toksinen monogamia - sitä tämä nimittäin on. 

 

MISSÄ MENEE RAJA? 

 

Jos me nauramme tilanteille tai jopa ihastelemme näitä (ekassa videossa mies on ihana kun tulee suojaksi hänen (naisen) omistamansa vartalon eteen), mitä se kertoo meistä? Kuinka pitkälle tämmöinen omistushalu on ihanaa ja tervettä? 

 

Tekisi mieli tehä videoita siitä, kun nainen ei päästä miestä yksin edes lenkille tai parista jossa toinen vaatii joka ilta nähdä toisen puhelimen sisällön. Onko tämäki hauskaa? 

 

Mies käy salaa naisen puhelimella poistamassa somesta kaikki miespuoliset seurattavat suojellakseen heitä ja koska hän vain rakastaa niin paljon!! Kuinka romanttista! Ja huvittavaa kun toinen on nii höpsykkä, että pelkää menettävänsä rakkaansa, voi toista suloista!🥰 Minäki haluan tuommosen miehisen miehen joka ottaa kyselemättä ja pitää mua tytönhupakkoa vähän ojennuksessa, koska rakastaa ja haluaa mut kokonaan itselleen. 😍 Siinä on olo niin turvallinen ja rakastettu, kun joku toinen tietää paremmin kuinka paljon saan vartaloani esitellä tai kenen kanssa viestitellä, jos itse meinaan joskus erehtyä ja tehdä sillain kuin ihan itse haluan.

 

. . .  


Mutta onneksi on Tiktok ja muut somealustat, joissa tällaisia videoita jaellaan. Sillä ne saa aikaan myös keskustelua.

Onko tämä hauskaa? 

Onko tuo oikein? 

Mikä on vielä tervettä mustasukkaisuutta? 

 

 

Postauksen kuvat kuvapankista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MITEN AVOIN SUHDE ON MUUTTANUT ELÄMÄÄNI?

AVOIMESTI AVOIMESTA SUHTEESTA

MINUSTA ON TULLU SYNNYTYSHULLU