Viesti vittumaisille naisille...

 ... Jotka kokee oikeudekseen purkaa omista pettämiskokemuksista johtuvan pahan mielen randomille, eettisin lähtökohdin seuraa hakevalle varatulle. Hän ei ole siihen syypää vaikka sattuukin olemaan, hui kauhistus, avoimessa parisuhteessa (näähän liittyy ihan hirveesti...).

Tämä on siis yksi ihmeellinen juttu, mihin törmättiin kun avattiin suhde. Nuoret naiset alkaa purkautuun omista pettämistraumoistaan Juusolle, siis sillä tavalla syyttävään sävyyn. Samalla kun haukkuvat, että eivät kyllä voi ymmärtää miten joku voi olla tällaisessa suhteessa, ja ei varmasti voi rakastaa, eikä kunnioittaa, tietääkö vaimo muka oikeasti ja ei mahda oikeasti olla ihan ok vaimolle tämä tämmöinen kuvio. Nauruhymiöitä ja vittuilua. 

Minkä helvetin takia te teette tuota?

Tuleeko oikeesti parempi mieli?

Tiesittäkö, että se, että me tehdään tätä rehellisesti ja eettisesti, niin sillä ei oo mitään tekemistä sen kanssa, että te ootte valinneet vitulleen edellisissä parisuhteissa ja saaneet pettäjäukkoja itsellenne.

Tsemppiä tulevaan, toivottavasti käy tulevaisuudessa parempi tuuri rakkausrintamalla. Ja Tinderissä muutes kannattaa tiputtaa varatut heti ens alkuun pelistä pois, jos ne aiheuttaa itselle vaan pahaa mieltä. 

Purkakaa pettämistraumanne tästedes vaikka terapeutille ennemmin kuin tuntemattomille avoimessa suhteessa oleville. Ei me olla teille oikea koston kohde.😘


Kuvat kuvapankista.


 

Kommentit

 1. Tää olikin uusi juttu, eli me emme ole vielä "syyttäjiin" törmänneet. Sama homma kyllä siinä, että kaikki "salaa liikenteessä" -profiilit ohitamme kumpikin samantien. Ei minkäänlaista kiinnostusta tavata ketään, joka pettämismeiningillä matkassa.

  VastaaPoista
 2. MInä en muihin olekkaan törmännyt. Tuntuu siltä, että kun miehellä on profiilissa maininta avoimesta suhteesta se on samalla lupa rajoittamattomille tunteenpurkauksille, valehtelijaksi epäilyille ja tuolle suoranaiselle vittuilulle.
  Eipä ole vielä muuta tärpännyt. Vaimolla on suoranainen runsauden pula tarjokkaista. Tämä ei ole ollenkaan sellaista minkälaista mielikuvaa tästä maalailtiin eikä enää pahemmin hauskaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Sehän on yleistä, että naiselle tarjontaa riittää paljon enempi. Tuo voi olla iso haaste ryhdyttäessä avoimeen suhteeseen.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit