36. raskausviikko - lunta ja liitoskipuja

Nyt on taidettu saada kaikki tarpeellinen hankittua vauvaa varten. Jos en ole unohtanut jotain... Kaukalon lämpöpussi ja imetystyyny seikkailee vielä jossain Postin armoilla, mutta jospa ne löytäis perille piakkoin. 

Fyysinen sekä henkinen vointi on varsin vaihteleva. Välillä iskee närästystä ja selkä- tai liitoskipuja. Samalla mielialakin laskee ja tuntuu pitkältä odotella vielä viikkoja. 

Mutta toisinaan on niin vaivaton olo, että miettii vain, että mikäs tässä odotellessa...

Lila 6v on innokas kuvailija ja otti tämänkin otoksen äidistä! 🧡

En tiedä onko syynä tämä kolmas lapsi vai se, että laskettu aika on syksyllä, kun tämä raskausaika on mennyt tosi nopeaan! Ehkä kun kesä hurahtaa aina niin vauhdilla ja syksyllä koulut ja kerhot alkaa, niin se on sellaista uusien rutiinien harjoittelua ja ihan pian onkin jo lokakuu. 

Juuri tässä katselen, että miten tuolla ulkona sataa jo jotain valkoista?! ❄️

Täällä Oulun seutuvilla siis osassa paikkaa maa valkea, lunta! Ja mun lapsenomainen mieli on joka syksy odottanu malttamattomana ensilunta, mutta nyt en kerennyt oikeen tähänkään fiilistelyyn mukaan kun alkoi jo tiputella hiutaleita. Maahan asti ei meidän pihalla ole vielä jäänyt...

Tällä viikolla meillä on luvassa Lilan kanssa tyttöjen päivä. Koska minä kävin tuossa viime viikolla hieronnassa, niin hänkin hoksasi, että tahtoisi sellaisen "rapsutushieronnan". Varasin sitten mun hierojalta hänellekkin ajan. 

Hieronnan jälkeen pitää kuulemma käydä hampurilaisella, shoppailemassa ja viimeisenä ostamassa kotiin viemiseksi donitsit. Kuulostaa hyvälle!

Eipä tässä sillain kummempaa. Ajattelin vain nyt loppuraskaudesta päivitellä useammin tänne blogiin, vaikkei mitään erityistä asiaa olisikaan. Ihan vain koska itsekkin tykkään selailla loppuraskaudessa olevia bloggaajia, elää siinä jännityksessä mukana, että milloin raskauskuulumispäivitys vaihtuukin "hän on täällä"- postaukseen. Hih! Ja näihin teksteihin on varmasti kiva itsellä palata myöhemmin vauvakuumeisena. ❤️😂 

 

 
 


Kommentit

Suositut tekstit