40. raskausviikko

Sunnuntaina lähti 40. raskausviikko käyntiin. Samana iltana alkoi voimakkaat supistelut, jotka jatkui alle 10 minuutin välein yö kahteen saakka, kunnes sain nukahdettua. Maanantaiaamu kuitenkin lähti käyntiin ilman mitään tuntemuksia. Eikä tähänkään mennessä tuntuvat supistuksen ole palannut. 

Päivät menee yhtäkkiä tosi nopeaan! Ei oo sillä tavalla tuskainen olo, eikä edes kovin malttamaton. Mikäs tässä, yksi jännittävimmistä hetkistä elämässäni meneillään.

Oon vaan nukkunu ja syöny. Olo on jotenkin sellainen sumuinen. Ilmakin on ihan sumuinen. Käytiin rauhallinen ja lyhyt kävelylenkki. Ruska on jäänyt taakse ja maisema on kuin kauhuleffoista.

Tulikin ihan Halloween-fiilikset kun käveltiin ja bongattiin hämähäkin seittien täyttämä maasto.

Ihana anoppi on meillä ollut useamman päivän ja se on mahdollistanu itselle kyllä levon. Hän on touhunnut lasten kanssa kun itsellä ei ois kyllä virta riittänyt. Niin kiitollinen siitä.   

Synnytystä odotan levollisin mielin. Olen alkanut haaveileen enempi ammeeseen synnyttämisestä. Eli jos vain kerkeän ja sattuu oleen ammeita vapaana, niin näillä näkymin kokeilen kyllä tällä kertaa sitä. 

Huomenna olisi toivottavasti viimeinen neuvola! Ja mietin, pitäisköhän käydä vielä jossain rentouttavassa, synnytyksen käynnistävässä hieronnassa. 

Nyt seuraavaksi lähden rentouttavaan päiväsaunaan itsekseni. Katsotaan taas vieläkö tulee ensi viikolla raskauskuulumisia vai joko Seppo on halunnut ulos...


Kommentit

Suositut tekstit