KARMIVA KAHTIAJAKO

Te tiedätte mistä puhun. Niin. Tästä järjettömästä ajasta. Tai kai osan mielestä tässä kaikessa on järkeä. Jos sinä kuulut heihin, jotka "ei voi ymmärtää" ihmisiä, jotka valitsee tehdä erillä tavalla kuin itse, niin nyt sinulla on oppimisen paikka. 

Ihan ensimmäisenä, haluatko ymmärtää? Jos et, niin et tule edesauttamaan tilannetta millään tavalla. Eikö se sinun tarkoituksesi ainakin mukamas ole? Saada ihmiset "järkiinsä"? Tekemään juuri niinkuin sinä uskot parhaaksi? Haukkuminen ja syyttely ei varmasti saa ihmisiä kuin suurelle puolustuskannalle ja korkeintaan vain lisää vihaa. 

Jos siis et oikeasti halua ymmärtää, niin sun on sama lopettaa tämän tekstin lukeminen tähän kappaleeseen. Mutta muista, se on sinun valintasi. Olet valinnut olla ymmärtämättä ja voit syyttää siitä vain itseäsi. Jatka vain kierimistä siinä vihassa, joka ikävä kyllä tuottaa eniten paskaa sinulle itsellesi.  

Miksei vaan voi ottaa sitä piikkiä?!

Sinä saat olla vihainen. Ole rehellisesti nyt hetki vihainen. Tunne se oikein perinpohjin. Ja sitten mieti, mistä se oikein kertoo. Mistä viha kumpuaa? Vihaat siis ihmisiä, jotka ovat tyhmiä ja itsekkäitä, eivätkä voi ottaa yhtä piikkiä, vaan ovat naiiveja "minä, minä"- tyyppejä, jotka tahallaan hidastaa tämän kauhean tilanteen korjaantumista? Eivät viissiin halua, että kaikki palais normaaliksi, säästää ihmishenkiä tai turvata terveydenhuollon resursseja. 

Miten ne ei usko luotettavia asiantuntijoita ja päättäjiä? Miten he voivat olla niin idiootteja, että luulevat auktoriteetin olevan jotenkin paha ja kaiken perustuvan johonkin salaliittoon? Hehän ovat uhka tälle yhteiskunnalle! Eivät tottele auktoriteettia, pelottavaa... Mitä kaikkea sellaiset hullut voikaan tehdä?

Pelottaako? Onko vihasi taustalla pelko? Pelko siitä, että sinä tai sinun läheisesi saattaa kuolla, koska tuo toinen ei ota rokotetta? 

Kuolemanpelko. Se on monien negatiivisten tunteidemme taustalla. 

Minä en kyllä sitä piikkiä ota!

Saat olla surullinen ja pelätä. Miksi täällä on niin paljon tuollaisia vässyköitä, jotka uskovat kaiken kyseenalaistamatta ja pelkäävät yhtä tautia? Tilastotkin kertoo ihan eriä kuin uutiset, miksi he eivät ota selvää asioista? Sokeasti uskovat vain iltapäivälehtien pelottelupropagandaa ja rahanahneita päättäjiä.

Pelottaa elää tällaisessa ihmiskunnassa. Nyt ne vaatii, että minunkin pitäisi ottaa piikki, jonka turvallisuuteen en luota. Siihenkin kuolee ihmisiä. Mitä jos itse tai oma lapsi kuolee siihen tai saa vakavan haittavaikutuksen? 

Meiltä viedään pala palalta vapaus ja yksityisyys ja ihmiset luulee, että se on heidän parhaaksi eivätkä taistele vastaan! Kuinka pitkälle minun läheiseni voisi mennä, voisiko hän paljastaa minut poliisille jos piileksisin, mikäli Suomeen tulisi rokotuspakko? Hylättäisiinkö minut? En pärjäisi yksin, kuolisin.

Myös pelkkä lauman kanssa eri mieltä oleminen voi laukaista kuolemanpelon. Laumaeläimelle yksin jääminen on yhtä kuin kuolema. 

Tunne voittaa järjen

Faktoista kiistellessä on muistettava se, että kuolemanpelko ei lakkaa järjellä. Ei auta tilastot, tutkimukset, ei edes välttämättä se, mitä suoraan edessään näkee. Peloissaan ihminen ei toimi enää loogisesti.

Eli, tämä tilanne on siis lyhykäisyydessään sellainen, että ihmiset kuolemanpeloissaan tappelee toisiaan vastaan. Ihmisillä vain on eri syitä, minkä takia kuolemanpelko sisimissä nostaa päätään.  

Nähkää lampaiden ja foliohattujen sijaan ihmisiä, jotka vain pelkäävät kuolemaa. Heidän sisäiset lapsensa ovat ihan paniikissa. Mitä teet paniikissa olevalle lapselle?

Pelotteletko lisää?

Haukutko, syytteletkö? 

Naureskeletko halveksien?

Hylkäätkö?

 

 

 

Kuva kuvapankista.


 Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MITEN AVOIN SUHDE ON MUUTTANUT ELÄMÄÄNI?

AVOIMESTI AVOIMESTA SUHTEESTA

MINUSTA ON TULLU SYNNYTYSHULLU