Itkuja ja luovuutta

Tämä viikko on ollu tunnepuolella todella voimakas. On noussu pintaan sellasia menneisyyteen liittyviä asioita, jotka näkyy itessä ja omassa tunne-elämässä nyt aikuisena. Oon terapioinu ittiäni urakalla ja lisäksi avautunu ehkä itselle raskaimmasta aiheesta toiselle ihmiselle. Vaikka tuntu, että ei pysty puhumaan, niin puhuin silti. Oon päästänyt myös niin monet itkut ilmoille, että huhhuh. Itkuihin vaikutti lisäksi ihan nykyisyydenkin tapahtumat. 

Samalla kun ne tunteikkaat päivät oli raskaita kokea, niin voi mikä helpotus niiden jälkeen. Nyt on sellanen olo, että on lähteny paljon painoa harteilta. Luultavasti siitä tunteiden purkautumisesta seurasi helpottuneen fiiliksen lisäksi luova olo. Tein yhtäkkiä eilen biisin. Ihan alusta loppuun, sanat ja sävellys. Varmaan kymmenessä minuutissa. 

Kappaleen aihe on sellainen, mistä oon koittanu kirjoittaa tänä vuonna monesti onnistumatta. Nyt se vaan tuli. Koska nyt en yrittänyt. Tämä biisi ei oo tavallaan mun elämästä, vaan kyseinen kappale on jotain minkä halusin tehdä monille mun läheisille. Ja toivottavasti saisin työstettyä sitä eteenpäin. 

Onneksi ens viikoksi on luvassa kivoja juttuja. Ois tiedossa yks pikku soittokeikkakin. Tuosta keikkailusta ja esiintymisestä mun on ollu tarkoitus tänne kirjoitellakkin! Siitä siis luvassa tekstiä luultavasti lähitulevaisuudessa...


Kommentit

Suositut tekstit