Köyhänä ja kipiänä syyskuuhun

Eilinen tunne siitä, että ihan ku olisin tulossa kipeäksi, oli oikeassa. Heräsin syyskuun ensimmäiseen aamuun kutiavalla kurkulla, yskänpyrähdyksillä ja nuhanenällä. Jotenkin niin passasi tähän aikaan, viilenevään syksyyn pikku flunssa. Aamulla oli vain viitisen astetta lämmintä ulkona. 

Tämä päivä meni sohvalla maatessa, juoden kuuma kaakaota, napsien kurkkupastilleja ja kattoen vanhoja Disney -ohjelmia. Ei paha. Yskä vain yltyi päivän mittaan melkoiseksi. 

Minun lemppari vuodenaika siis käsillä. Odotan niin sitä, kun puhelimen galleria täyttyy ruskakuvista. 🍂

Ja herranen aika, ensi kuussa meillä juhlitaan jo 1-vuotiasta! 

Joten ensimmäinen kotihoidontukikin tipahti nyt tilille. Sai kyllä silmiä hierasta pari kertaa, että näin vähänkö se olikaan, hitusen yli 300e. Piti sitten ruveta jo miettimään joululahjoja (kyllä, syyskuussa), että sitähän pitää jo alkaa laittaa sukan varteen lahjarahoja. Heh. Hitsi ku oon poistanu kaikki sugar daddy -tarjouksetki Instan viestikansiosta, nyt niitä vois jo harkita (vitsi)...

No mutta ompa tuota pärjänny aiemminkin tuolla määrällä. En siis jaksa ressaa rahasta, vaa keskityn nyt lepäileen itteni terveeksi. 👍Tein päivän urotyön ja siirryin sohvalla loikoilusta sängyyn makaan.

Tällaisia arjen kuulumisia vain tällä erää. Ihanaa syksyä sinulle lukija!🧡

Kommentit

Suositut tekstit