Vuotta vaille kolmekymppinen

29v. Naimisissa, kolme lasta ja omakotitalo. Tämä mun elämä on sellasessa vaiheessa, jossa olen toivonutkin sen olevan tässä iässä. Oon aina halunnut saada lapsia suht. nuorena. Oon älyttömän kiitollinen, että näin on käynytkin.
Tästä on hyvä jatkaa.

Jee, juhlia!

Mää tykkään paljon juhlista ja etenkin järkätä sellasia. Siksi oon jo ihan vähän miettiny vuoden päästä olevia kolmekymppisiä! 

Juhlistan aina edes pienimuotoisesti omia synttäreitä niinkuin muidenkin perheenjäsenten, koska miksi ei! Arkea on elämässä ihan tarpeeksi. Todellakin leivon kakkusia heti kun siihen joku syy on.

Tänään meillä vierailee samalla kuopuksenkin synttärivieraita näin jälkikäteen ja innostuin leipoon täytekakun lisäksi toscapiirakkaa ja mokkapaloja. Juuso leipoi myös herkullisia rieskoja kahvipöytään.


Lahjaksi sain toivomani liput Saara Aallon joulukonserttiin. En liiemmin ruukaa käydä konserteissa, mulla ei oikeestaan ole sellaisia niin suuria fanitettavia kohteita, että innostuisin lähtemään keikalle. Mutta tuo nyt jotenkin kutsui mua. 
 
 

  

Tervetuloa talvi! 


Heräsin syntymäpäivääni sään ollessa pakkasen puolella. Maa on kuurassa ja ulkona on sellainen todella viileä, jännittävänkin oloinen hetki. Sitä voisi nimittää sekunniksi ennen talvea. Luonto on kuin täysin antautuneena ja valmis ottamaan vastaan lumipeitteen ja pimeän kauden. Mulla on vähän samanlainen tunne. Vaikka oma elämä on ollut rauhaisaa, olen ollut tukena ystäville lähiaikoina ja se tärkeä tehtävä on myös aika raskasta. Nyt onkin sellainen helpottava olo. Olen antanut minun parhaimmat hedelmäni, eli tuen ja läsnäolon, kuuntelemisen ja keskustelemisen näille rakkaille ihmisille ja tiedän, että siitä on ollut apua heille.
 
Eilen illalla itkinkin Juuson kainalossa selittämättömän rakkaudellisen tunteen kourissa onnesta. Alastomana toista vasten täysin kaikkensa antaneena ja saaneena. Käsittäkää missä mielessä haluatte. Miten siistiä on kokea tuollaisia hämmentävän suuria tunteenpurkauksia rakkaan ihmisen ollessa siinä ihan vieressä. Se vaatii erittäin avoimen ja hyväksyvän tilan, että voi antautua täysin tunteiden vietäväksi toisen läsnä ollessa ollenkaan häpeilemättä.Tällaisia mietteitä syntymäpäivänä... Ulkona tiputteli juuri muutama lumihiutale, saa nähdä onko pian maa valkeana. ❄️ Ihanaa lokakuun loppua teille lukijat!

Kommentit

Suositut tekstit