Joulukuu - talon ja blogin putsausta

Ompa vierähtänyt aikaa viimeisimmästä postauksesta. Syksyllä tuskailinkin bloggaamista, kuinka ne asiat, joista alunperin aloin kirjoitteleen, ei enää innosta ollenkaan. Suhdejutut tulee korvista ulos ja kaikenlainen syvällinen pohdiskelu tuntuu tällä hetkellä jotenkin vastenmieliseltä. Teinkin blogiini kunnon joulusiivouksen ja poistin suurimman osan teksteistä kokonaan. Oisin voinut poistaa kaikki, mutta mm. raskausajan päivitykset halusin säilyttää. 

Tiedän, että osaa tämä voi harmittaa. Mutta olen miettinyt asiaa tovin ja se tuntui oikealta, että mikäli haluan jatkaa bloggaamista, mun pitää alottaa tavallaan puhtaalta pöydältä. Blogin tulevaisuus on nyt ihan auki, mutta se juuri tuntuu itselle vapauttavalta!

Kuulumisia


Mulle kuuluu monenlaista. Elämä on ollu aika vaihtelevaa... On ollu todella haastavaa henkisesti useasta syystä johtuen, mutta samalla olen onnekseni löytänyt ilon liikunnasta ja musiikista. Mikä sen rauhoittavampaa kuin lähtä reippaalle kävelylle pikku pakkaseen tuulettamaan ahdistavat ajatukset ulos. Liikunnan lisääminen arkeen lisäsi energiaa yllättävän paljon ja siitä syystä olen innostunut työstämään myös kappaleitani eteenpäin. Meillä on myös kehkeytynyt kiva soittoporukka! 

Ja ihanaa, joulu on ihan just täällä. Lähden tänään tekemään viimeisimpiä lahjahankintoja. Lähipäivät koostuu siivoilemisesta, joulukuusen hausta ja tonttuhommista. 

Rauhaisaa joulunaikaa teille lukijat!

Kommentit

Suositut tekstit