Paras ystäväni on mies

Paras ystävä. Hänelle voi kertoa ihan mitä vain ja voit luottaa, että hän ei puhu asioistasi eteenpäin. Paras ystävä puolustaa sinua, eikä asetu koskaan sua vastaan. Hän ei ikinä puhu sinusta pahaa selän takana. Paras ystävä haluaa auttaa sua aina, vilpittömästi. 

Mää arvostan yli kaiken ystävässä sellaista piirrettä, että hänelle ei tarvi jännittää kertoa mitään. Se siis tarkoittaa, että olipa asia kuinka hölmö tai hävettävä tms. niin ystävä ei tuomitse, ei naureskele, ei tuhahtele ala-arvoisesti. 

Ystävältä ei kaipaa arvostelua. Elämässä on oltava sellaisia ihmisiä, joiden kanssa on suojassa negatiiviselta palautteelta, sillä niitä palautteen antajia kyllä riittää varmasti elämän muilla osa-alueilla. Oma ystävä on se, joka on ne sun "huonot" puoletkin hyväksyny, eikä yritä ylhäältä käsin neuvoa tai muuttaa sua. 

Mää oon löytäny kultaakin kalliimman ystävän. On mulla monta ihanaa ystävää, mutta kyllä yksi on sellainen, joka on vailla vertaansa. Ja se on mun rakas aviomies. Oon niin onnellinen, että hän on rakkaussuhteen lisäksi mulle tärkein ystävä. ❤️
Kommentit

Suositut tekstit